Psykoterapi

Der kan være mange grunde til at gå i psykoterapi. Tit handler det om nogle problemer, der nedsætter ens livskvalitet, at man ønsker hjælp til personlig udvikling, at man er et sted i sit liv, hvor livet ikke helt er bare lige…

Stress, lavt selværd, mindreværd, generthed, perfekthed, meningsløshed, krise, angst, kaos, ondt i livet, sorg eller traumatiske oplevelser er eksempler, hvor man kan få hjælp hos en psykoterapeut til at åbne for det sårbare, skabe klarhed og mulighed for at vælge gå nye veje i sit liv.

Psykoterapi kan hjælpe dig til at få en større bevidsthed og indsigt i din måde at møde dig selv og andre på. Det kan være en hjælp til at føle større frihed, handlefrihed og slippe gamle problematiske handlingsmønstre. Så det er dig der skal vælge, at ville noget andet og nogle gange er det et hårdt arbejde at gå i terapi.

Den terapeutiske samtale

Jeg vil gerne tilbyde dig en terapeutisk samtale og vil være med dig på din rejse. Sammen med dig være nysgerrig på hvad der fylder hos dig. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt rum at mødes i, da tryghed er en nødvendighed for at kunne åbne for noget der kan være meget sårbart.  Et rum hvor du føler dig set og hørt. Et rum hvor du får mulighed for at se dig selv med venlige og kærlige øjne. Mit arbejde som terapeut tager udgangspunkt i det der er lige nu, med opmærksomhed på dine tanker, følelser og det du oplever. 

Mit motto er:
Jeg ønsker ikke at gå foran og lede dig, eller bagved og skubbe dig, men at vi sammen er nysgerrige på den vej du ønsker at gå…

Jeg er løbende i supervision og jeg har naturligvis tavshedspligt om det, der sker i mødet med dig.